Вентилятори

Фільтрувати по

Категорії
Ціна
0 грн 77074 грн
Виробник
more... less
Тип:
more... less
Монтаж, установка:
more... less
Фазність:
more... less
Максимальний розхід повітря, м3/год:
more... less
Кількість полюсів:
more... less
Розмір патрубка :
more... less
Діаметр повітропроводу, мм -
more... less
Шумоізоляція корпусу -
more... less
Вид
more... less

Вентилятори Товарів у наявності: 336

Підкатегорії

  • ВЕНТИЛЯТОРИ ПРОМИСЛОВІ

    Шукаєте промисловий вентилятор? Тоді вам сюди!

    Системи вентиляції необхідні насправді не тільки виробничим підприємствам, але і громадських місць, в яких фіксується великий трафік відвідувачів: торгові і бізнес-центри, багатоквартирні будинки, лікарні і т.п. Однак назва для будь-якої такої системи однаково - промислова вентиляція. Вона являє собою не найскладнішу мережу, що складається з потужних промислових вентиляторів і мережі виводять труб.
    В кожному окремому випадку важливо, щоб система була розрахована на фактичний обсяг приміщення, в якому слід враховувати і можливість припливу чистого повітря з вулиці.
    Якщо вам необхідно купити промисловий вентилятор у Львові, телефонуйте в нашу компанію, щоб скористатися всіма наявними перевагами:

    • конкурентними цінами,
    • зручною системою доставки,
    • гарантійними зобов'язаннями
    • і професійною консультацією наших фахівців!

     

    На яку потужність розраховані промислові вентилятори?

    Розрахунок потужності системи промислової вентиляції залежить від ряду простих і зрозумілих чинників. Зрозуміло, промисловий вентилятор для виробництва з великим обсягом виділення шкідливих, забруднюючих або володіють різкими запахами речовин повинен бути більш продуктивним, ніж для побутового приміщення. Інженери врахують ці нюанси при проектуванні всієї системи вентиляції. За потрібним вам характеристикам ви зможете знайти в нашому каталозі відповідний вам промисловий вентилятор. Представлені в кожному розділі пристрої мають всі основні технічні характеристики кожної моделі.

    Потужність потоку вентиляції можна збільшити за рахунок установки декількох одиниць обладнання. Якщо вам необхідна консультація з даного питання, будь ласка, звертайтеся до менеджерів нашої компанії. Ми професійно проконсультуємо вас по наявному асортименту і підкажемо, які моделі промислових вентиляторів вам доцільно купити.
    Не відкладайте справу в довгий ящик! Телефонуйте прямо зараз, щоб отримати інформацію про сьогоднішні ціни! Затягуючи з покупкою, ви ризикуєте збільшити свої витрати!
    Наші телефони у Львові: (067) 675-56-85 та (095) 392-39-39.

  • ВЕНТИЛЯТОРИ ПОБУТОВІ

    Вентилятори для будинку - кращі побутові рішення

    Вам потрібен вентилятор. Але чи знаєте Ви, який вентилятор краще? Давайте розберемося в різноманітності видів і зробимо короткий огляд популярних моделей.
    У магазині кліматичної техніки легко загубитися - так багато різних видів і моделей вентиляторів пропонується. Які бувають вентилятори і чим вони один від одного відрізняються?

    Види вентиляторів за розміщення

    Стельові побутові вентилятори

    Їх часто встановлюють у вітальні, на кухні або на терасі в заміському будинку. Залежно від моделі включаються за допомогою спеціального шнура або пультом дистанційного керування. Стельові вентилятори «дмуть» сильніше за інші види - їх потужність доходить до 250 Вт. При цьому покупці відзначають тиху роботу приладу і його здатність охолоджувати великі кімнати.
    Ціна стельового вентилятора починається від 2 500 грн.
    Під час установки стельового виду будьте обережні: прилад важкий.

    Настільні

    Призначені, як не дивно, для столів. Лопасті у даного виду невеликі, потужність теж невисока. Зате прилад компактний - Ви можете взяти його в дорогу або без зусиль переставити на інше місце. Якщо Ви часто працюєте за комп'ютером, Вам підійде маленький вентилятор з живленням від USB. Майже всі настільні моделі оснащені захисною сіткою, крім USB-вентиляторів з м'якими лопастями - якщо їх торкнутися, нічого небезпечного не відбудеться.
    Міні-вентилятор продається і за 50 грн - правда, такий недорогий варіант ламається через місяць використання, а то й раніше. Ціна більш суттєвого приладу - від 300 до 3000 грн.

    Настінні

    Їх виробляють і використовують рідше інших, оскільки не всі хочуть встановлювати прилад на стіну. Але якщо Ви не хочете, щоб пристрій путався під ногами або займав місце на столі, то настінний варіант підійде.
    Ціна агрегату залежить від його потужності. Наприклад, компактна модель з невеликою потужністю в 15 Вт коштує від 250 грн.

    Підлогові

    Як правило, вони найбільш популярні. Лопасті захищені решіткою, що робить їх безпечними для дітей або тварин. До переваг підлогових моделей можна віднести досить високу потужність, а також наявність поворотного механізму. У більшості підлогових вентиляторів для будинку регулюється висота ніжки.
    Розкид цін широкий - в залежності від популярності бренду, потужності і надійності підлоговий вентилятор обійдеться Вам від 400 до 10 000 грн.

    Види вентиляторів по конструкції

    Осьові побутові вентилятори

    Конструкція осьових моделей всім знайома. Вони схожі на ромашку: колесо з лопастями закріплено на осі. Уздовж цієї осі і рухається повітря. Всі настільні, настінні і стельові вентилятори осьового типу. А ще більшість підлогових - але не всі.

    Радіальні (відцентрові)

    Механізм радіального вентилятора - це циліндр, усередині якого відбувається обертання лопатей. Повітря в циліндрі рухається по колу, тобто по радіусу. Потім повітря виштовхується назовні під дією відцентрової сили. Лопасті можуть бути загнуті назад або вперед; в першому випадку потужність трохи знижується, зате електроенергії витрачається на 20% менше. Радіальними бувають тільки деякі підлогові моделі, найчастіше їх роблять у формі колони.

    Безлопастеві

    Як він взагалі працює? Секрет криється в ніжці приладу. Маленькі отвори на ній забирають повітря з приміщення, а двигун всередині ніжки нагнітає це повітря в розподільчий кільце - при цьому швидкість досягає 90 км /год. З щілини в кільці повітря видувається тонким струменем.
    У цього виду дві головні переваги - дизайн і безпека. Такий прилад впишеться в сучасний або навіть футуристичний інтер'єр. Дитина або домашня тварина не поранитися. З такого приладу зручно протирати пил, оскільки в ньому немає рухомих або важкодоступних частин.

    Коротко скажемо про останні два види.

    • Канальні встановлюються у вентиляційний канал. Вони не просто обдувають, а подають свіже повітря в кімнату або забирають відпрацьоване.
    • Тепловентилятори обігрівають приміщення взимку. Їх виробляють з термостійких матеріалів і вбудовують в них захист від перегріву.



на сторінку
Показані 321 - 336 із 336 пунктів
Показані 321 - 336 із 336 пунктів

Copyright © 2013 - 2018. Магазин кліматичної техніки Євроклімат, Львів.
Сайт зроблено в PBB-design