Вентилятори для круглих каналів у Львові купити

Фільтрувати по

Категорії
Ціна
0 грн 71000 грн
Виробник
more... less
Тип:
more... less
Монтаж, установка:
more... less
Фазність:
more... less
Максимальний розхід повітря, м3/год:
more... less
Кількість полюсів:
more... less
Діаметр повітропроводу, мм -
more... less
Шумоізоляція корпусу -
more... less
Вид
more... less

Вентилятори для круглих каналів у Львові купити Товарів у наявності: 115

Підкатегорії

на сторінку
Показані 21 - 40 із 115 пунктів
Показані 21 - 40 із 115 пунктів
Вентилятори для круглих каналів у Львові купити

У нас можна вибрати повітродуйку і купити вентилятори промислові ВЕНТС за найкращою ціною у Львові.

Одним з важливих атрибутів житлового та виробничого будівлі є вентиляція. Якщо в житлових приміщеннях вона необхідна для забезпечення нормальних умов життя, то на виробничих підприємствах вона також потрібна для нормального проходження багатьох технологічних процесів.

У кожному конкретному випадку перед установкою систем повітрообміну необхідно зробити відповідний розрахунок всіх необхідних матеріалів, вузлів, техніки. При виборі вентиляційного обладнання звертають увагу на такі параметри:

  • розміри будівлі;
  • характеристика (житлове, складське або виробниче);
  • тип і специфіка виконуваних робіт;
  • кількість людей, які там перебувають постійно;
  • періодичність роботи (цілодобово чи тільки вдень)
  • вимоги різних перевіряючих служб.

Після аналізу ситуації по перерахованих вище параметрах, проводиться розрахунок відповідної кількості і розмірів вентиляційних каналів, витяжок і припливних отворів, двигунів і запірної арматури. На основі цих розрахунків складається план і специфікація необхідного обладнання та матеріалів для установки вентиляційної системи.

Ми, як представники компанії Вентс у м. Львів маємо великий досвід з проектування, розрахунку та монтажу вентиляцій будь-якої складності. Інженери-проектувальники зроблять всі розрахунки відповідно до державних стандартів, які вимагають перевіряючі служби і забезпечать хороший повітрообмін в ваших приміщеннях.

Види промислової вентиляції Вентс

Існує два види систем повітрообміну: припливна і витяжна. Дуже часто використовується їх комбінація. Припливна служить для подачі свіжого очищеного повітря в робочу зону, а за допомогою витяжної відбувається ліквідація різних випарів, непотрібних і шкідливих газоподібних речовин з приміщення.
Застосування промислових вентиляторів Vents дає можливість забезпечити якісний і швидкий обмін повітря в будь-яких будівлях. Вони мають велику потужність і при цьому характеризуються невеликими розмірами.
Компанія Вентс (наш магазин кліматичної техніки у Львові) пропонує для покупки величезний вибір основного і додаткового устаткування для монтажу систем повітрообміну:

  • повітроводи різного виду і перетину;
  • вентиляційні решітки;
  • фільтри для очищення повітря;
  • регулюючі та контролюючі пристрої;
  • запірна клапани і арматура.

При монтажі вентиляції в житлових будинках Львова і на виробничих підприємствах наша компанія використовує тільки оригінальну продукцію Vents. Це дає можливість провести всі роботи якісно, в найкоротші терміни і забезпечити оптимальний повітрообмін в будь-якому приміщенні.


Copyright © 2013 - 2018. Магазин кліматичної техніки Євроклімат, Львів.
Сайт зроблено в PBB-design